Al  drie generaties lang zijn wij dagelijks, nationaal en internationaal,  onderweg om onze klanten van een optimale logistieke dienstverlening te voorzien. Met ons uitgebreide en goed onderhouden wagenpark zijn wij een no nonsense dienstverlener waarbij het accent ligt op auto's met autolaadkranen. Met innovatieve oplossingen, goed opgeleid en goed gemotiveerd personeel kunnen wij uw transport en/of dienst van toegevoegde waarde voorzien.

 

Onze specialiteit

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van diverse ladingen, zoals gevelelementen, machines, units, containers, bouwmaterialen, g.w.w. materieel en overige exceptionele ladingen. Onze auto's zijn voorzien van autolaadkranen waarbij we uitblinken in het zwaardere segment, waarmee we met name actief zijn in de bouw- en industriesector. Ook kunnen wij u tot op grote hoogte behulpzaam zijn bij montagewerkzaamheden en specialistische kraanwerkzaamheden, waarbij moet worden gedacht aan het plaatsen van glas, het plaatsen van prefab woningdelen, scharnier-daken en het (ver)plaatsen van materiaal naar/van moeilijk bereikbare plaatsen.  Bij transporten waarbij er sprake is van buitenmaatse gewichten en afmetingen welke de wettelijk toegestane waarden overschrijden verzorgen wij ook de voorgeschreven ontheffingen en eventuele transportbegeleiding.

 

 

Interesse?

Bekijk de uitvoerige weergave van ons materieel op deze website en leg ons uw wens en/of probleem voor. Wij denken graag mee aan een logistieke oplossing op maat.

 

Vanaf de A28 Zwolle

Neem afslag 23-Staphorst richting Achthoevenweg
Sla rechtsaf naar de Achthoevenweg
Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Wethouder Klompstraat
U vind de bestemming aan u linkerhand

Vanaf de A28 Meppel

Neem afslag 23-Staphorst richting Rouveen
Sla linksaf naar de Rijksparallelweg
Neem op de rotonde de 2e afslag naar Rijksweg
Weg vervolgen naar Achthoevenweg
Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Wethouder Klompstraat
U vindt the bestemming aan u linker hand


Grote kaart weergeven

Abonneer op