Historie

Van der Sluis Transport BV is sinds 1947 ingeschreven bij de kamer van Koophandel.  Het bedrijf concentreerde zich destijds op de argrarische markt in de vorm van veetransport en fouragetransport. Gaandeweg de jaren kwam de vraag naar transport steeds meer uit de richting van de bouwwereld, en met name het transport van kozijnen en toebehorende bouwmaterialen.

Begin jaren negentig werd de eerste vrachtwagen met autolaadkraan aangeschaft. Een aantal jaren later is er besloten te stoppen met het vervoer van fourage en vee, daar de vraag zich in zijn geheel concentreerde van klanten uit de bouw sector.

Inmiddels zijn alle vrachtwagen voorzien van mogeljkheden om zelf te laden en om zelf te lossen. Dit middels Autolaadkranen en meeneemheftruck, de zogenaamde kooi-aap.  al dit meterieel en bijbehorend hijsmateriaal worden volgens de wettelijke eisen jaarlijks onderworpen aan keuringen. Ook zijn de onze medewerkers voldoende gecertificeerd om met het materiaal te werken.  Zo zijn de chauffeurs in het bezit van de VCA certificering en een hijsdiploma met hijsfunctie. daarnaast worden er regelmatig diverse veiligheiodstrainingen en vakbekwaamheidscursussen gevolgd.